Rólunk

Itt jársz: ReBella Webshop » Rólunk

Kedves Látogató!

Örömmel tölt el érdeklődésed. Bizonyára kíváncsi vagy, hogy ki vagyok és mi a célom.

Engedd hát meg, hogy bemutatkozzak. A nevem ReBella, egy 2016-ban megszületett merész gondolat és számos melós nap gyümölcse. Egy webshop, amely a fiatalos szépséget kereső hölgyek partnerévé szeretne válni.

Célom az, hogy azok a hölgyek, akik nap mint nap küzdenek a ráncok és a bőrproblémák okozta kellemetlen érzésekkel, újra szépnek érezhessék magukat. Szeretnék hozzájárulni a boldog mindennapok megéléséhez és ahhoz, hogy a világ legszebb teremtményei elégedettek lehessenek önmagukkal. Mindehhez egy felhasználóbarát felületet biztosítok, amely élménnyé teszi a vásárlást.

Megálmodóim hosszas kutató munka után, pozitív tapasztalatok alapján válogatták össze azokat az exkluzív arcápoló készítményeket, amelyeket elhoztam neked. A kiválasztásnál szem előtt tartották, hogy a készítmények minőségi, természetes alapanyagokból készüljenek és ne tartalmazzanak egészségünkre ártalmas anyagokat.

Terveim között szerepel, egy olyan interaktív közösség felépítése, ahol hasznos tanácsokat, érdekes információkat osztunk meg egymással, annak érdekében, hogy Te is megtalálhasd a számodra leginkább megfelelő arcápolási módszert.

A blogomban bemutatom neked a kiválasztott termékek főbb alapanyagait és igyekszem hasznos és érdekes információkkal, tanácsokkal szolgálni.

Kövesd figyelemmel Facebook oldalamat, hogy elsőként értesülj a szépségápolási és arcápolási praktikákról. A folyamatosan frissülő tartalom mellett megismerheted a termékeimet és részt vehetsz a nyereményjátékaimban.

A hírlevelemre való feliratkozás által csatlakozhatsz a kiemelt ügyfeleim körébe, akik számos kedvező ajánlatban részesülhetnek.

A te támogatásodra is számítok! Szeretném, ha megosztanád velem véleményedet és aktívan részt vennél a fejlődésemben.

Légy részese Te is a ReBella közösségnek, hogy együtt változtathassuk csodálatossá mindennapjainkat!