Szállítási és fizetési tudnivalók

Itt jársz: ReBella Webshop » Szállítási és fizetési tudnivalók

Házhozszállítás Magyarország egész területén

A ReBella webshopban megrendelhető termékeket futárral szállítjuk ki az általad megadott szállítási címre. Ez a cím lehet a munkahelyed vagy otthonod, de mindenképpen egy olyan címet adj meg, ahol biztosan megtalál téged vagy megbízottadat a Futárunk.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 09:00 és 17:00 óra között történik, tehát ebben az időintervallumban kell biztosítanod azt, hogy legyen aki átvegye a csomagod. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor gondoskodj róla, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Az utánvét kifizetése bankkártyával is történhet.

A házhozszállítás díja: 990 Ft, viszont, ha 15.000 Ft feletti összegre vásárolsz, a kiszállítás díját mi átvállaljuk.

A szállítás folyamatát figyelemmel tudod kísérni a visszaigazoló e-mailben kiküldött linkre kattintva. Ezen az oldalon találod majd a nyomonkövetési kódot (Tracking Number), amelynek segítségével ellenőrizheted a csomagod útját.

A szállítás kapcsán felmerülő kérdések esetén kérünk, hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a Sprinter Futárszolgálat ügyfélszolgálatát a +36 1 347 3000 telefonszámon, ahol a nyomonkövetési kód segítségével pontos információt kaphatsz.

Egyszerű és biztonságos fizetési módok

Internetes bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik, amely üzemeletetője az OTP Mobil Kft., az OTP Csoport tagja.

A SimplePay Magyarország elsőszámú internetes kártyás fizetési rendszere, biztonságos, kényelmes és egyszerű felületet nyújt a kártyás fizetés lehetőségének. Minden szükséges hitelesítéssel rendelkező fiztetési rendszer, amelyben a következő típusú kártyákat használhatod: MasterCard, Visa, American Express.

A rendszer valamennyi tranzakció után e-mailben küld visszaigazolást.

Készpénzes vagy bankkártyás fizetés a Futárnak – Utánvét

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző Futárnak is kifizetheted készpénzben vagy bankkártyával a csomag átvételekor. A kifizetést és átvételt minden esetben egy elismervény aláírásával érvényesíted.