karácsonyi ajándék ötlet

Hamarosan itt a Karácsony, de te még mindig a megfelelő ajándékot keresed? Ne aggódj, itt a segítség!

Tudjuk, hogy ebben az időszakban mint félőrültek hajszoljuk a tökéletes ajándékot, és mostanra már mindenkinek tele a hócipője.

De ez a bejegyzés azért született meg, hogy megkönnyítse számodra a legtutibb ajándék megtalálását. Megvásárlásához még csak ki sem kell mozdulnod a zsúfolt bevásárlóközpontokba, mert mindegyikhez mellékeltük a linket, ahol pár kattintással házhoz is rendelheted.

Az alábbiakban találod tehát a 15, szerintünk legtutibb ajándékot, amellyel biztosra mehetsz, ha kedvesedet, édesanyádat vagy bármelyik női ismerősödet szeretnéd megajándékozni a szeretet ünnepén.

1. Kényeztető fürdő

Fürdőcsodák

Ajándékozd meg szerettedet az illatos, nyugtató és tápláló fürdő élményével!

Mindenkinek szüksége van egy kis én-időre, ahol csak önmaga lehet, csendben, nyugalomban és feltöltődhet. Melyik hölgy ne szeretne egy fárasztó nap végén egy pihentető fürdőt? Főleg a téli időszakban!

A Lush fürdőcsodáival tetőtől talpig megújultnak érezheti magát, és a legjobb benne, hogy nem csak egy 1 alkalmas ajándék. Amíg tart a termék, tart az élmény is.

Ezen a linken eléred, a kifejezetten karácsonyra összeállított kényeztető ajándékcsomagokat: https://hu.lush.com/products/karacsonyi-ajandekcsomagok

2. Könyvtámasz

Könyvtámasz

Az olvasás szerelmeseinek szerintünk mindig jól jöhet egy vagány kis könyvtámasz, hogy ne legyen rumli a könyves polcon vagy akár követni lehessen, hogy milyen könyvek várnak még olvasásra. Sőt, még a lakás dekorációja is lehet egy szolid kis könyvtámasz.

Tehát ez is praktikus, hasznos és szép. Azoknak a hölgyeknek, akiknek mániája a könyvvásárlás és imádnak olvasni, azoknak ez tuti csillagos ötös ajándék.

Az Olvashopban még rengeteg klassz dolog van. Szemezgess kedvedre!

Ezen a linken pedig ki is választhatod a könyvtámaszt: http://www.olvashop.hu/tcslista/konyvtamaszok_56805

3. Beltéri növény termesztő készlet

Beltéri növénytermesztő

Beltéri növénytermesztő készlet? Igen!

Szerintünk ez nagyszerű ajándék lehet azoknak a hölgyeknek, akik imádnak kertészkedni, illetve akik arra törekszenek, hogy friss fűszert használjanak az ételek elkészítéséhez még télen is.

Szerencsére az IKEA már megálmodta azt a növénytermesztő készletet, amely bármelyik konyha praktikus díszévé válhat.

Szuper-hasznos és pofonegyszerű a használata.

Az alábbi linken megrendelheted az összes hozzátartozó cuccal együtt: https://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/departments/indoor_gardening/

4. Kézműves ékszer

Kézműves ékszerek

Napjainkban újra reneszánszát élik a kézműves termékek, amelyek nemcsak gyönyörűek, hanem tele vannak szeretettel és törődéssel. Csak úgy, mint Panyi Zsuzsi design ékszerei, amelyek egyenesen tökéletesek.

Színben és formában a modernkor letisztultsága, valamint a tökéletes minőség jellemzi.

Egy ilyen ékszerrel egyediséget és magabiztosságot tudsz ajándékozni, hiszen tudod, hogy egy nő legjobb barátja a tökéletes ékszer.

Az alábbi linken böngészhetsz a szebbnél szebb ékszerek között: https://panyizsuzsi.hu/ekszerek

5. Rusztikus stílusú gyertyatartó

Gyertyatartó

A gyertyatartó egy klasszikus ajándék és azt gondolhatnád, hogy már teljesen elcsépelt és uncsi. Nem, ha olyan darabot választasz, amely teljesen egyedi.

Manapság a rusztikus minták és formák ötvöződnek a modern letisztultsággal, így a lakás kiemelkedő dísze lehet egy rusztikus gyertyatartó, amely nem csak fényt, hanem melegséget is sugároz.

Egy ilyen gyertyatartó szintén tökéletes lehet azoknak a hölgyeknek, akik kedvelik a rusztikus szépséget.

Ezen a linken egy kattintással meg is rendelheted: http://deerdecor.hu/termekkategoria/mecsestarto-gyertyatarto-lampa/

6. Levendulával töltött párna

Levendula párna

A levendula egyszerre gyógyít és nyugtat. Éjszaka segít a békés alvásban, napközben pedig átható, üde illatot biztosít az egész lakásban. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy illatának köszönhetően távol tartja a molyokat, és így nem csak nyugodt éjszakát biztosít, hanem a ruhákat is megóvja.

A levendulával töltött párna egy olyan ajándék, amely képes egyszerre több funkciót is betölteni és nem csak a látványa, hanem az illata is elvarázsolja tulajdonosát és a család többi tagját. Praktikus, hasznos, szép és illatos is egyben, szóval minden meg van benne ahhoz, hogy lenyűgözzön egy nőt.

A Levendárium jóvoltából ez csak két kattintásnyira van tőled, a webshopjukból könnyedén megrendelheted.

Itt a link hozzá: https://levendarium.hu/webshop/product/view/24/69

7. Pihenő fotel

Pihenő fotel

Minden nőnek jár a pihenés! Ajándékozz hát pihenést a kiválasztott hölgynek! Hogyan? Vásárolj neki egy vagány pihenőfotelt, amiben kipihenheti magát egy fáradt nap után, olvashatja a kedvenc könyvét vagy éppen meditálhat.

Ez a különleges fotel nemcsak modern és kényelmes, hanem állítható az igényeknek megfelelően. Tehát egyszerűen tökéletes.

Ha tudod, hogy a megajándékozni kívánt hölgy szeret kényelmesen relaxálni vagy hosszú és stresszes napjai vannak, akkor rendelj neki egy ilyen klassz fotelt.

Ezen a linken egy kattintás és máris házhoz megy: http://butoroldal.hu/index.php?route=product/product&product_id=24139

8. Hátizsák

Hátizsák

A városi hölgyek tökéletes és praktikus társa lehet a mindennapokban egy klasszikus fazonú hátizsák, amit nem csak kívülről, hanem belülről is jellemez a praktikusság.

Egy ilyen hátizsák lehetőséget teremt viselőjének, hogy minden fontos dolog nála legyen és ne okozzon kellemetlenséget a viselése sem.

A Ducsai.Leather.Goods már megálmodta és megvalósította azt a tökéletes hátizsákot, ami biztosan bejön azoknak a hölgyeknek, akik egész nap rohangálnak a városban.

Az alábbi linken találod a hölgyeknek tervezett hátizsákokat. Szemezgess kedvedre és válaszd ki a legjobbat!

https://ducsai.com/termekkategoria/noi/

9. Évtervező, határidőnapló

Határidőnapló

A tervezés és a rendezettség a siker kulcsa. A rendszer felállításának legjobb eszköze pedig egy mindenhová vihető naptár, ami nem csak hasznos, hanem szép is. Amibe minden teendő feljegyezhető, így használója biztos lehet benne, hogy semmi lényeges dolgot nem felejt el.

A My Dream Life Planner egy igazán csajos, letisztult stílusú, prémium határidőnapló, ami bármelyik korosztály kedvence lehet.

Itt már meg is rendelheted: https://lifeplanner.hu/uzlet/

10. Luxus, kényeztető finomságok design dobozban

Édesség

Ha tudod, hogy a választott hölgy édesszájú, akkor nem lőhetsz mellé egy kis finomság-válogatással. Ráadásul a Cinq Filles Budapest mindezt úgy dobozolja, hogy nemcsak az ízlelőbimbók leljék benne örömüket, hanem a szemeket is gyönyörködtessék.

A kortárs, mégis klasszikus, elegáns dobozokban rejlő finomságok különleges ízorgiát és kényeztetést nyújthatnak a kiválasztott hölgynek.

Az alábbi linken több válogatást is találhatsz: http://cinqfillesbudapest.com/termekkategoria/karacsony/

11. Relaxáló kényeztető masszázs

Masszázs

Ajándékozd a nyugalom, a harmónia és a biztonság teljességét!

Egy masszázs nemcsak a testet, de a lelket is feltölti, főleg, ha az még társul a gyógynövényes olajok gyógyító hatásával.

A Meglepkék segítenek abban, hogy mindez egy kattintásnyira kerüljön tőled és a tökéletes élményt ajándékozhasd szerettednek.

Ezen a linken még többet olvashatsz róla és meg is rendelheted: https://www.meglepkek.hu/noknek-ajandek-otletek/pindasweda-az-5-elem-jateka

12. Örök rózsa

Örök rózsa

Örök rózsa? Igen!

Szerintünk nincs olyan nő, aki nem szeret virágot kapni ajándékba és amikor az elhervad szomorúsággal válunk meg tőle. Ezt a szomorúságot előzheted meg, ha olyan virágot ajándékozol, ami akár évekig megőrzi természetes szépségét.

A The Rose Land elhozta a tökéletes rózsát, ami nem hervad el. Most ráadásul karácsonyi csomagban is megvásárolhatod.

Ezekben az ajándék dobozokban igazi rózsák találhatóak, nem művirágok. Egy különleges tartósító eljárásnak köszönhetően a virágok akár 10 évig is megőrzik szépségüket.

Kellhet ennél tökéletesebb ajándék? Szerintünk nem.

Itt tudod megrendelni: https://www.theroseland.hu/orok-rozsa-karacsonyi-csomag-447

13. Kaparós térkép

Kaparós térkép

A legvagányabb ajándék azoknak a hölgyeknek, akik imádnak utazni, vagy világutazóvá szeretnének válni.

A Rose Gold változatban található kaparós térkép igazán csajos és tökéletes kiegészítője egy kalandvágyó, folyton utazó hölgy lakásának.

Egy ilyen térképpel könnyedén nyomon követheti, hogy hol járt eddig és hová szeretne még elmenni, valamint, amikor rápillant, felidézheti a kedves emlékeket. Így lényegében emlékmegőrzőt is ajándékozol egyben, aminek biztosan örülni fog.

Ezen a linken keresztül tudod megnézni és megrendelni: https://beststuff.hu/Termekek/Alkalom/Karacsonyi-ajandekok/Kaparos-terkep-Rose-Gold-valtozatban

14. Design téli teák

Téli teák

A téli hideg estéken mi lehet tökéletesebb, mint egy ízletes tea, ami felidézi a végtelen keleti bölcsességet és a változó szépség világát.

A Luis Tea a szenvedélyből született tea különlegességeivel, a nyugtató teázás élményét ajándékozhatod.

A különleges design teák nemcsak ízletesek, hanem szépek is. Gyönyörű dobozokba csomagolva, amit egy ínyenc teázó nagyra értékel.

Ezen a linken tudsz válogatni a különféle ízek között: http://luis.hu/termekkategoria/teli_design_teak/

15. Exkluzív arcápoló készítmények

Arcápolókrém

Ajándékozd a szép és üde bőr magabiztos érzését és válassz olyan arcápolót, amitől a kiválasztott hölgy ragyogóan fogja érezni magát!

Minden hölgy szereti, ha kényeztetheti magát, erre a legjobb eszköz egy különleges alapanyagú, de természetes arcápoló, amellyel késleltetheti az öregedés jeleit és kezelheti a ráncait.

A ReBella webshop színes választékában bizonyára találsz megfelelőt arra, hogy örömet okozhass.

Itt eléred a kínálatot: https://rebella.hu/collections/all

+1 Kuponfüzet

Kuponfüzet

Ha a fentiek közül mégsem sikerült választanod, akkor van még egy lehetőséged: találd meg a tökéletes karácsonyi ajándékot kuponfüzetünk segítségével!

A kuponfüzetet, ami 65 magyar vállalkozó 90 kedvezményét tartalmazza, innen tudod letölteni.

Reméljük, hogy sikerült ötlettel szolgálni a karácsonyi ajándék megvásárláshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel, hogy ők is hozzájussanak egy kis inspirációhoz!