top 10 arcápolási cikk

Az év végéhez közeledve úgy éreztük, hogy itt az ideje egy kis összegzésnek.

Kíváncsiak voltunk, hogy melyik arcápolási cikkünk volt a legnépszerűbb 2018-ban. A ReBella Magazin statisztikája alapján összeállítottunk egy top10-es listát az idei év 10 legolvasottabb cikkével.

Nem is húzzuk sokáig az időt, itt van a top10-es lista!

10. Fekete kaviár, a tenger rejtett szépsége

Fekete kaviár, a tenger rejtett szépsége

A 10. helyen az egyik különleges kozmetikum alapanyagot bemutató cikkünk végzett. Ez nem más, mint a fekete kaviárról szóló cikk.

A cikkből megtudhatod, hogy honnan származik a kaviár, hogy hogyan nyerte el mai népszerűségét, illetve azt is, hogy mely tulajdonságainak köszönhetően válhatott a mai prémium kozmetikumok alapanyagává.

9. A gyémánt – az ipari felhasználástól a luxus arcápoló termékekig

A gyémánt - az ipari felhasználástól a luxus arcápoló termékekig

2018-ban a 9. legolvasottabb egy másik luxus alapanyagot bemutató cikkünk volt. A gyémántról szóló cikkünkre voltatok sokan kíváncsiak, illetve arra, hogy hogyan került a gyémánt az arcápoló termékekbe.

A cikk bemutatja, hogy hogyan keletkeznek a gyémántok, illetve hogyan állítják elő őket mesterséges úton. Továbbá megtudhatod azt is, hogy milyen tulajdonságai miatt alkalmazzák a szépségápolásban.

8. Hogyan ápoljuk arcbőrünket? Arcápolási útmutató minden korosztálynak

Hogyan ápoljuk arcbőrünket? Arcápolási útmutató minden korosztálynak

Ez a cikkünk csak 2018 márciusában jelent meg, de a bő 9 hónap is elég volt, hogy beküzdje magát a legjobb tízbe.

Ez az egyik legátfogóbb arcápolási cikkünk, amelyben elmagyarázzuk, hogy az idő múlásával hogyan alakítsd az arcápolási rutinodat. Bármelyik korosztályba is tartozz, ebből a cikkből megtudhatod, hogy milyen alap arcápolási rutint alkalmazz korodnak megfelelően. Mi az, amit mindenképp be kell építened a mindennapi rutinodba, és mi az, amit ha teheted, messziről kerülj el! 

7. A folyékony arany, az argánolaj

A folyékony arany, az argánolaj

A „Marokkó aranya”-ként is ismert növényi olaj egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában is. Eredetileg főzésre, étel készítésre használták, de a berber nők hamar felfedezték „mágikus” hatásait. Ezért hát ma már nélkülözhetetlen alapanyaga a modern kori arcápoló termékeknek.

Ebből a cikkből ezt a csodálatos olajat ismerheted meg közelebbről. Részletesen bemutatjuk, hogy milyen folyamat szükséges ahhoz, hogy az argánolaj a marokkói argánfákról eljusson a kozmetikumokba. Arra is fény derül a cikkben, hogy mennyi argán dió szükséges 1 liter argánolaj előállításához.   

6. A Sárkányvér titka – az elixír, amelyről az egész világ beszél

A Sárkányvér titka - az elixír, amelyről az egész világ beszél

A hatodik helyen az a cikk végzett, amely lassan 2 éve jelent meg a ReBella Magazinban, de azóta is folyamatosan érkeznek rá az olvasók.

A világ egyik legkülönlegesebb kozmetikum alapanyagáról, a sárkányvérről szól. A cikkből megtudhatod, hogy pontosan mi a sárkányvér, és azt is, hogy miről kapta a nevét.

5. Goji bogyó – a fiatalság forrása

Goji bogyó – a fiatalság forrása

Az 5. helyen nem véletlenül végzett a Goji bogyót bemutató cikkünk, hiszen Magyarországon ma ez az egyik leginkább keresett bogyó.

Nincs még egy olyan bogyós növény a Földön, ami ilyen gazdag lenne tápanyagokban. Kivételesen finom az íze, fogyasztása pedig bárkinek ajánlott.

A cikkből kiderül, hogy honnan származik, és az is, hogy mi mindenre jó!

4. 21+1 ajándék ötlet: Ezt ajándékozd a Kedvesednek Nőnapra!

21+1 ajándék ötlet: Ezt ajándékozd a Kedvesednek Nőnapra!

Ez a cikkünk főként azoknak a férfiaknak készült, akik meg szeretnék lepni párjukat Nőnap alkalmából. Olyan tippeket, ajándék és élmény ötleteket tartalmaz, amelyeknek szinte minden Nő örülne.

A cikk főként Nőnap környékén vonzott rengeteg olvasót, azonban az ajándékötletek az év hátralévő részében is népszerűek voltak a férfi olvasóink körében.

Olvasd el az ajándék ötleteket és írd meg, ha van bármi olyan, aminek szerinted minden Nő örülne, de mi kihagytuk a listából! Igyekszünk folyamatosan bővíteni a cikket újabb ajándék ötletekkel. 

3. Útmutató: Arcápolás a harmadik X után

Útmutató: Arcápolás a harmadik X után

A dobogó legalsó fokán a harmincas korosztálynak szóló arcápolási cikkünk helyezkedik el.

A cikk, az általános arcápolási tippek mellett, olyan tovább tippeket tartalmaz, amelyek spéci a harmincas hölgyeknek szólnak.

Mivel olvasóink egyenesen imádták ezt a cikket, ezért biztosak vagyunk abban, hogy neked is hasznos tippeket, tanácsokat nyújt majd ez a cikk. 

2. Minden, amit a hialuronsavról tudni akartál! Tényleg csodaszer?

Minden, amit a hialuronsavról tudni akartál! Tényleg csodaszer?

A hialuronsavról készült cikkünk május végén jelent meg, de akkora népszerűségnek örvend a mai napig, hogy a rendelkezésére álló fél év alatt számos olyan cikket utasított maga mögé, amelyek már hónapokkal korábban jelentek meg a ReBella Magazinban.

A cikkből megtudhatod, hogy mi a hialuronsav hatása, hogy van-e mellékhatása, illetve azt is, hogy ki az a magyar származású tudós, akinek a hialuronsavat köszönhetjük. 

1. 12 tipp: Hogyan öregedj lassabban? Arcápolás 50-en túl

12 tipp: Hogyan öregedj lassabban? Arcápolás 50-en túl

És akkor itt is van a 2018-as év legnépszerűbb arcápolási cikke!

Az ötvenes korosztályhoz tartozó hölgyek számára készített útmutatónk április vége óta (ugyanis akkor jelent meg a cikk) folyamatosan vonzza a szépülni vágyó hölgyeket. A cikk részletesen bemutatja, hogy ennek a korosztálynak mire kell figyelnie a megfelelő arcápolási rutin kialakítása során. Segítséget nyújt abban is, hogy mire helyezzük a hangsúlyt és mi az amit ebben a korban még tehetünk a bőrünk állapotának megőrzéséhez vagy javításához.

A cikk nem csodát ígér, hanem a realitást! Azt, hogy a legfontosabb a megelőzés, és ha évtizedeken keresztül nem figyeltél magadra, akkor ne várd még a legdrágább arcápolóktól sem, hogy egy varázsütésre megoldják a problémát!

KÖSZÖNJÜK!

A ReBella csapata nevében szeretném megköszönni egész éves támogatásotokat! Köszönjük, hogy ennyien olvastok minket!

Igyekszünk továbbra is a „10 másodperces”, semmitmondó cikkek helyett minden részletre kitérő, tartalmas cikkeket írni és megosztani veletek.

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk és egy nagyon boldog 2019-es évet!