ajándék ötlet nőnapra

Azért, hogy Te is meglephesd és garantáltan levehesd Szerelemedet a lábáról hoztunk néhány klassz ajándék ötletet, amivel nem lőhetsz mellé.

Szeretnénk téged arra ösztönözni, hogy lehetőségeidhez mérten inkább élményt vagy szép emléket ajándékozz Kedvesednek. Tudd, hogy mi nők szeretjük a figyelmességet, ugyanúgy mint ti férfiak és sok esetben a szándékot látjuk a tettek mögött.

Az ötletek között találsz majd olyanokat is, amelyekkel nem csak Szerelmednek kedveskedhetsz, hanem közben te is legalább olyan jól érezheted magad mint Ő. Hát nem királyság?

Megalapozott pszichológiai alapja van annak a ténynek, hogy ha élményt ajándékozol, akkor megerősítheted és szorosabbra fűzheted a közöttetek lévő kapcsolatot. Ha netalán jönnek nehezebb idők és vannak olyan közös élmények, pozitív emlékek, amelyek összekötnek, az kifejezetten gyógyítóan hathat és könnyebben megbirkózhattok az adott helyzettel. És később lesz mit mesélni az unokáknak is.

Sokat segít az ajándékozásban ha ismered a párodat, a titkos vágyait és igényeit. De, ha még friss a kapcsolatotok, akkor is tudsz kreatív lenni és megpróbálhatod kitalálni, hogy minek is örülhetne.

Na, de elég a rizsából, vágjunk bele! Következzenek az ötletek, amikkel a „mit vásároljak kedvesemnek” parádat eloszlatjuk.

1. Romantikus vacsora

Elcsépelt lehet? Szerintünk nem, hiszen jókat enni mindenki szeret. Kösd össze te is a kellemest a hasznossal, a praktikust a kényelmessel. Foglalj helyet egy kedvenc helyetekre vagy válassz egy teljesen ismeretlent. Mindkettő jó ötlet lehet.

Egy kellemes este, finom vacsora és ínyenc bor mellett különleges élményt nyújthat a beszélgetés. Együtt élvezhetitek az életet, kulináris élményeket gyűjthettek és még az aznapi főzés feladata alól is felmentheted kedvesedet.

Ez a program egy lottó 5-ös!

2. Mozi

Nézzetek meg egy új filmet a moziban és kapcsolódjatok ki közösen. Az idei év elején is rengeteg jó film került a mozikba, úgyhogy lesz miből válogatni.

Plusz pontot kaphatsz azért, ha ezzel az alkalommal hozol egy kis áldozatot és egy olyan filmet választasz, amit máskor esetleg nem néznél meg. Fogd meg a kezét és éreztesd vele, hogy az ő kedvéért még ezt is bevállalod.

Talán még egy kis bűnözés is beleférhet. Egy kis pop-corn és kóla, egy jó film kíséretében mindenkit kikapcsol.

3. Színház

Esetleg párod kulturálisabb beállítottságú? Jobban szereti a színházi előadásokat, mint a mozit? Musical, operett, balett? Vagy éppen már régóta szeretne megnézni egy igényes darabot? Akkor vidd el őt színházba egy előadásra. A közös kulturális kikapcsolódás kész Kánaán lesz számára.

4. Kiállítás

Szereti a kiállítások csendes nyugalmát, de veled is szeret lenni? Nézegette, hogy milyen kiállítások vannak mostanában?

Hívd el őt egy kiállításra, amire már régóta el akart menni, vagy válassz egy új kiállítás megnyitót. Biztosan értékelni fogja, hogy figyelsz az apró részletekre.

5. Koncert

Vegyél neki koncert jegyet. Biztosan tudod, hogy kik a kedvenc együttesei, előadói. Szerezz hát jegyet a legközelebbi előadásukra, fellépésükre és kísérd el őt. Előfordulhat, hogy a koncert később lesz az évben, de az nem baj, nyugodtan foglald le vagy vásárold meg most. Majd kísérd el a koncertre, bulizzatok együtt és ismerjétek meg egymást még jobban!

6. Masszázs

Hívd meg egy páros masszázsra. Párban szép az élet, ezt biztosan te is tudod, hiszen ezért vagytok együtt. De, a hétköznapok nagyon stresszesek mindkettőtöknek, már fáradtak és nyűgösek vagytok. Azért, hogy a harmóniát visszaállítsátok egy relaxáló masszázs varázseszköz lehet. Garantáltan mindkettőtökkel jót fog tenni. Ráadásul még együtt és egyszerre is vesztek részt ebben  a fenomenális élményben. A végén pedig ő is és te is jól fogjátok érezni magatok. Kell ennél több?

7. Wellness

Ajándékozd meg Szerelmedet egy felejthetetlen relaxációs programmal. A mindennapok nyüzsgő létéből felüdülés lehet Kedvesednek, ha gondoskodsz arról, hogy kipihenhesse magát egy egynapos wellness program keretében.

Egy igazi pihenős napnak biztosan nagyon fog örülni. Egy napnak ami csak róla szól, amikor megszabadulhat a stresszes mindennapok nyűgjétől.

Amíg ő megújul te is szervezhetsz magadnak pasis programot. Így garantáltan kikapcsolódhattok mindketten.

8. Szépítkezés

Tudod, hogy melyik szalonba jár? Tudod, hogy közelebbről készül fodrászhoz vagy manikűröshöz? Vagy éppen megvonta egy ideje magától ezt a „luxust”? Akkor vedd kezedbe az irányítást és ajándékozd meg őt a megújulás élményével és fizesd be a fodrászához, körmöséhez vagy kozmetikusához.

Egy délután pár órája alatt, sok plusz pontot gyűjthetsz, amit értékelni fog.

9. Zene

Ismered a zenei stílusát? Még az ízlésetek is egyforma? Akkor készíts neki egy válogatást, azokkal a zenékkel, amelyeket kedvelhet. Másold fel egy adathordozóra vagy oszd meg vele a Youtube, Soundcloud vagy Spotify lejátszási listát.

Nőnap estéjén akár bulizhattok is ezekre a zenékre. De átadhatod úgy is, hogy miközben lejátszod a zenéket felkéred táncolni. Az sem baj, ha otthon a nappaliban vagy konyhában teszed, az még viccesebbé és kedvesebbé teheti gesztusodat. Hidd el, tetszeni fog neki. Meghitté varázsolhatod a pillanatot és a zenék hallatán mindig Te és ez az élmény fog eszébe jutni.

10. Sorozat, film

Szerezd be a kedvenc filmjét vagy sorozatát és egy összebújós este keretében nézzétek meg közösen. Válassz mellé valami kényeztető finomságot vagy esetleg egy jó bort. Biztosan szívéhez fogsz szólni!

11. Kirándulás, túrázás

Ha aktívabbak, sportosabbak vagytok, akkor egy romantikus séta, kirándulás vagy túrázás is jó választás lehet. Fedezzetek fel új helyeket, gyűjtsetek új emlékeket a szabadban.

Feltöltődés lehet testeteknek és lelketeknek egyaránt!

12. Tanfolyam

Ha jól ismered párodat, akkor tudod, hogy mi érdekli őt.

A művészet? A sport? A tánc? A főzés? A festészet? Az ének? A nyelvek? Esetleg valamilyen egyéb kreatív tevékenység? Már régóta vágyik, arra, hogy azon a területen fejlődhessen?

Ha már egy ideje érdekli őt egy adott tanfolyam, akkor nyert ügyed van. A tisztelet és támogatás jelének fogja venni, ha beíratod őt egy ilyen, rég áhított tanfolyamra. Garantáltan örömet fogsz vele okozni!

13. Könyv

Szereti a könyveket és imád olvasni? Ebből az alkalomból egy kifejezetten nőknek szóló könyv, egy régi kedvenc új kiadásban, egy romantikus kötet vagy egy rég áhított könyv a legjobb ajándék lehet.

Ha még romantikusabbá akarod tenni az alkalmat, akkor válassz magadnak is egyet és közösen összebújva olvassatok. Megnyugtató és kifejezetten pozitív élmény lehet mindkettőtöknek.

14. Magazin előfizetés

Fizess elő kedvenc magazinjára. Ez egy picit gyakorlatiasabb, de ezzel megtudod erősíteni benne azt az érzést, hogy még a mindennapok rohanásában is figyelsz rá. Kedvenc magazinját olvasva nyugalom fogja hatalmába keríteni és a fárasztó hétköznapokban egy kicsit kikapcsolódhat.

15. Ajándékcsomag finomságokkal

Ki ne örülne a kényeztető finomságoknak, a kézműves csokoládénak vagy a különleges bon-bon-nak? Köztudott, hogy a nők általában édesszájúak és egy kis boldogsághormonnal le lehet venni őket a lábukról.

Ha esetleg Kedvesed nem szereti a csokoládét, akkor választhatsz exkluzívabb finomságokat is. Például egy gyümölcskosarat egzotikus gyümölcsökkel vagy sajtkosarat különleges sajtokkal. De manapság egyre elterjedtebb, hogy a hölgyek is kedvelik a jó borokat, így akár a kedvenc borával is meglepheted őt, amit persze kettesben, egy kis romantikázás közepette el is fogyaszthattok.

16. Teakülönlegesség

Csodaszép, akár erre az alkalomra készült, speciális csomagolásban is lehet találni teakülönlegességeket, teafilterrel vagy bögrével. Ez kiváló választás, ha párod köztudottan ínyenc teázó vagy már régóta szeretne kipróbálni valami különlegeset.

Ezzel az ajándékkal a finom ízek mellett még néhány lopott, kellemes, pár perces nyugalmat, illetve kiérdemelt pihenést is ajándékozol neki a napi rohanásban. Imádni fogja!

17. Kézműves ajándék

A nők különlegesen szeretnek stílusos tárgyakat kapni ajándékba. Lehet ez ékszer, lámpa, váza, festmény, design táska, pénztárca, napló vagy egyéb kiegészítő.

Szinte mindegy, hogy milyen terméket választasz, a kézműves design tárgyakat biztosan szeretni fogja. Arra azért figyelj, hogy lehetőleg illeszkedjen a ruhatárába vagy az otthonába és stílusának megfelelő legyen, hogy se téged, se őt ne érje csalódás, amikor átadod meglepetésedet.

18. Kreatív ajándék

A kézzel készített apróságok lehetnek a legszívhezszólóbb ajándékok.

Készíthetsz saját kezűleg, üvegbe zárt emlékeket. Nem lesz másra szükséged, mint egy befőttes üvegre, dekorációs díszre és sok kis papírcetlire, amire ráírhatod a közös emlékeiteket, jókívánságaidat, vallomásaidat vagy szerelmes szavaidat. Amellett, hogy díszítheti az otthonotokat, a szíveteket egy kis melegséggel töltheti el, amikor csak rápillantotok.

Ha még ügyesebb akarsz lenni, akkor akár 365 napi jókívánságot, motivációt is írhatsz fel a cetlikre és megkéred, hogy mindennap vegyen ki belőle egyet és olvasson el. Garantáltan minden reggelét mosolygóssá varázsolhatod. Így az ajándékod, nem csak március 8-ra fog szólni, hanem egész évre.

19. Csináld magad doboz

Ha úgy gondolod, hogy szíved választottja elég kreatív hölgy ahhoz, hogy akár ő maga készítsen valami csodát, akkor lepd meg őt egy DIY dobozzal.

Keress egy kézműves boltot, ott biztosan kapsz majd segítséget és válasszátok ki a számára legmegfelelőbbet.

Szeret festeni? Akkor csomagoltass össze vásznat, ecseteket és festéket.

Netán gyöngyöket fűzögetne? Akkor legyenek gyöngyök és damil a csomagban.

Imád rajzolni? Válassz papírokat és ceruzákat.

Tud kötni, varrni vagy horgolni? Fonal, cérna, egy kis anyag, tűk és kész is a DIY doboz.

20. Gyümölcs csokor

Virágcsokor helyett a gyümölcs csokor egy rendhagyó ötlet lehet. Nemcsak szép, hanem finom is. Nem csak a lelkét, hanem a testét is táplálhatod egy ilyen kis csokorral.

Eper, szőlő, ananász és mindez megbolondítva egy kis csokoládéval, olyan ízorgiát okoz, amit valószínűleg még meg kell ismételned. Ebből soha nem lesz elég!

21. Virág

Az igazi örök klasszikus a vágott virág vagy éppen a cserepes. Kinek mi a kedvence. De ezt is felturbózhatod egy kicsit. Rejthetsz bele egy kis szerelmes üzenetet, amit legjobb, ha Te magad fogalmazol meg.

Mosolyt csalhatsz Szerelmed arcára úgy is, ha a virágok közé egy kis finomságot bújtatsz, mondjuk valamelyik kedvencét.

Találtál a fentiekben hasznos ötletet?

Írd meg nekünk üzenetben, hogy Te mivel leped meg Életed párját!