Britney Spears

A napokban jelent meg a Glamour Hungary cikke Britney Spears-ről, amelyben beszámolnak, hogy a Hollywood Beauty díjátadón milyen „szemérmetlenül rövid és átlátszó, kristályokkal borított miniben vonult fel a vörös szőnyegre, hogy hatalmas mosollyal pózoljon frissen beszerzett elismerésével”.

Egyébként ez az elismerés a legújabb „illatának” szólt, mivel a Fantasy In Bloom nyerte el az Év Parfümje díjat, amihez ezúton is gratulálunk neki.

A cikk önmagában nem nagy szám, de a cikkben szereplő fotó láttán kiakadtak a Glamour olvasói. A fotó alapján szinte a felismerhetetlenségig torzult Britney arca, de legalábbis egy évtizeddel néz ki öregebbnek a valódi koránál.

Ki szeretnénk emelni azt a tényt, hogy mi mély tisztelői vagyunk Britney munkásságának és úgy gondoljuk mindannyiunk előtt példa lehet az, ahogy a pszichiátriai kezelésekkel és a drogproblémákkal tarkított nehéz időket maga mögött hagyva, talpra állt, majd visszaküzdötte magát a színpadra.

Ez a cikk most azonban mégis arról szól, hogy kiemeljük a megelőzés fontosságát. Hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy ahogyan Britney példája is mutatja, ha nem kezdesz időben törődni az egészségi állapotoddal és ha nem élsz kicsapongásoktól mentes életet, akkor nincs az a smink vagy plasztikai sebész, aki évek múltával mindezt helyrehozza.

A testünk elhanyagolása, a felelőtlen életmód, de akár a drogok is oda vezethetnek, hogy 30-as éveink végére, már annyira megviselt állapotba kerül az arcbőrünk, hogy akár évtizedekkel tűnünk öregebbnek a korunknál. Ha mindemellett még a plasztikai műtéteket is túlzásba visszük, akkor hamarosan az elrettentő példák között találjuk magunkat.

Éppen ezért ismét fel szeretnénk hívni a figyelmedet arra, hogy mielőbb szabadulj meg káros szenvedélyeidtől, kezdj el egészségesen táplálkozni, sportolj rendszeresen, lehetőségedhez mérten szabadulj meg a mindennapi stressztől és pihenj legalább napi 8 órát!

Mindemellett legalább ennyire fontos az is, hogy mielőbb elkezd az arcbőröd ápolását. Figyelj arra, hogy csak természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumokat használj, amelyek ugyanakkor parabén és kőolajszármazék mentesek.

Reméljük megfogadod a tanácsainkat és még hosszú éveken át fogsz gyönyörűen ragyogni!